Landsmøte og Fagkonferanse 2024

Vi deltok på Landsmøte og Fagkonferanse med Norges Frivilligsentraler

Vi har nettopp deltatt på Landsmøte for Norges Frivilligsentraler etterfulgt av en flott fagkonferanse. 

Vi var samlet på Scandic Hotel på Gardemoen sammen med 295 Frivilligsentraler. Et utrolig godt oppmøte, og her møtte vi både gamle kjente og helt nye fjes.

Under Landsmøtet stemte vi på flere saker, nytt styre, styreleder og nestleder og alt ble ledet av en stødig hånd slik at vi kom i mål før tiden. Flere Frivilligsentraler engasjerte seg sterkt i ulike saker, og det ble kø til talerstolen opp til flere ganger. På kvelden møttes vi alle til en hyggelig middag med god underholdning. 

Fagkonferansen ble leder av Yousef Hadaoui, og han gjorde en kjempe jobb. Han er blant annet kjent for NRK programmet "svart humor" og viste oss noen klipp. 

Professor, Steinar Krokstad, hadde en utrolig bra innlegg om psykisk helse, og ABC-metoden som står for å gjøre noe aktivt, gjøre noe sammen og gjøre noe meningsfylt. Frivilligheten er en ABC organisasjon, og han ønsker flere skal forstå dette. Han har utviklet et kurs i ABC-metoden og ønsker at ulike Frivilligsentraler rundt i landet er utprøvningsarenaer. Så dette er noe vi må holde øynene oppe for :) 

2024 © Hægeland og Øvrebø frivilligsentral