Fremdeles behov for Natteravner

Ønsker du som frivillig eller din organisasjon og bidra i arbeidet med Natteravner i samarbeid med Vennesla kommune, FAU, politet og Frivilligsentralene?

Vi har et ønske om å få flere mobile natteravner som kan bidra der ungdommen ferdes. Sammen ønsker vi å lage trygge møteplasser for ungdommen og de frivillige som bidrar i ungdoms arbeidet i Øvrebø og Hægeland. 

Ønsker du å bidra eller høre mer om hva det innebærer å være natteravn? 

VI har hatt natteravnteam som har gått annenhver fredag og onsdag ( er dessverre stoppet nå pga Covid-19) og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på dugnaden. Det er et bra opplegg rundt natteravnene, i samarbeid med Moonlight, og natteravnene har gitt tilbakemelding på at det er hyggelig å gå natteravn, og å være i blant og tilstede, for ungdommen.

Natteravnene behøver ikke en politiattest da det alltid skal være 4 som går sammen og man er aldri alene med en ungdom, men man må signere taushetsplikt ved registrering i  frivilligsentralen. 

Natteravnene vil bli kalt inn til fellessamling 1 ganger i året sammen med SLT koordinator, politi, kontaktpersonene i frivilligsentralene og Moonlight.

I tillegg vil de bli invitert til Nyttårsfest for de frivillige.

Kontakt info:

Hægeland & Øvrebø Frivilligsentral , Hilde Ø. Nordhagen Tlf: 412 82 946

Moonlight Øvrebø, Susanne Strøm Tlf: 948 87 200


2024 © Hægeland og Øvrebø frivilligsentral